čtvrtek 14. června 2012

KLÁRKA PEČE :O)

NEJPRVE --- objasním ten můj směšný titulek u předchozího příspěvku protože je fakt směšný :o)) vypadám jako blbec že háčkuju za  rajčata :o)))) dostala jsem spoustu sazeniček rajčat a z těch bude těch rajčátek požehnaně máme jich celičký foliák :o)))
A ted už ke Klárčinýmu pečení :o)
Klárka se vtom upršeném počasí nudila a tak jsem ji šla ukázat rychlou bábovku s tím že druhý den si ji udělá úplně sama.
Druhý den opravdu poctivě a musím říct že opravdu s nadšením se do pečení vrhla.A bábovka se povedla.Druhý den ráno jsme si ji chtěly s Klárkou dát ještě k snídani a nebyl ani drobeček...no večer nám na ni chodil asi nějaký skřítek jménem Martin :o)))))
Klárku to tak nadchlo že zalezla do pokojíku a za chvilku vylezla se sešitem s recepty--Založila si svoji PRVNÍ KUCHAŘKU :O))
Včera jsme jely spolu k lékařce na druhou vakcínu proti žloutence--Čokýnka jsme strčili k babičce a tak jsme vlezly spolu do jednoho obchůdku kde byl zrovna výprodej hadříků :o) Klárka si vybrala modrou kostkatou halenku kterou hned u babičky na sebe navlékla a nechtěla se zní už vyvléknout a  já si musela koupit stejnou ale v zeleném.. Tak mě bylo od ní od odborné poradkyně poraděno a tak jsem nesměla odmlouvat :o))Justýnce vybrala růžovoučké tričko aby také byla fešanda :o)
A protože už den jsme měly stejně rozcouraný tak jsme se rozhodly že pojedeme navštívit Justýnku a zrovna ji tričko předáme :o) Mám pro ni doma uháčkovanou kabelku ale tu až příště ještě jí dodělávám jednu at má rovnou dvě :o)))
Justýnka byla štastná --zpívalo se --hodovalo--byl výborný malinový dort který pekla Lenča a nakonec se i tančilo.Justýnku to tak všechno zmohlo že si musela jít na chvilku odpočinout.:o)) No a my jsme aspon mezitím odjely s Klárkou domů a Justýnka aspon neplakala. :o)
To počasí už by se nám mohlo ale umoudřit -- začíná mě pálit v krku,pokašlávat a kapesník už také potřebuju.








Mějte krásné dny :o)

14 komentářů:

  1. Naše šikula :) Teď jí do té kuchyně můžeš už pouštět častěji

    OdpovědětVymazat
  2. Tvá Klárka je mistr v pečení !!!Mramorka je nádherná,opravdu ji obdivuji a Ty máš vystaráno!!Tak ať jí přibývá do jejího sešitku hodně dobrých receptů!!!A ještě k Tvému populárnímu háčkování,asi všichni jsme pochopili že je to recese,pochopitelně všichni víme,tedy alespoň já ,že neháčkuješ za rajčata ale z dobrého srdce svým milým!!!Jsi šikulka a bezva máma. Daja

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný článek, Marti, moc se ti povedl. Je moc milý a ani nevím, co obdivovat dřív. Asi - jakožto sladkofil - tu bááábovku ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Vivi -- Klárka ted tu bábovku nám dělá skoro každý den :o))))

      Vymazat
  4. Marti, měli jste moc hezký den! Klárka je šikulka!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Klárka je borec!!! Náš Vašík asi od osmi let taky hrozně rád peče, teď co jde do puberty ho to začíná trošku odpouštět, zato je vděčný strávník... Klárčina halenka je nádherná, takže ta Tvoje zelená bude určo taky :o) a tríčo pro Justýnku nemá chybu! Moc dobře jste holky nakoupili... Pa! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se tedy máš když máš doma chlapa pomocníka v kuchyni :o)

      Vymazat
  6. Martinka, posielam veľkú pochvalu Klárke. Už z fotiek sa šíri vôňa a dostala som chuť na tú úžasnú bábovku. Mali ste nádherný dník a ja sa teším s vami. Krásnu nedeľu plnú oddychu vám prajem..

    OdpovědětVymazat
  7. TAK KOUKÁM, ŽE KÁJA JE SKVĚLÝ POMOCNÍK.
    VŠE SE VYDAŘILO.
    PŘEJI HEZKOU NEDĚLI.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše milé komentáře :o)
Občas jsem ve skluzu trošku s odpovídáním ale čtu Vás všechny poctivě hned ♥