pátek 6. července 2012

PÁR KVÍTKŮ ZE ZAHRÁDKY :O)

Dnes přidám pár kvítečků zase ze zahrádky :o) Fotoaparát jsem ovšem nechala doma tak jsou focené mobilem--žádná extra kvalita to není.. ale pro potěchu oka to snad stačí :o)
Klárka mě ve středu na pár dní odjela a já ji na rychlo honem honem uháčkovala na krk pouzdro na její mobílek který věčně tahá po kapsách....Jen musím ještě stáhnout fotky -- ona se mě neustále vypíná obrazovka a tak něco tu na něm dělat je opravdu o nervy--ted mě ale nějak drží co jsem tu ještě ani neblikla :o)... ale  mám slíbeno že snad v pondělí toho mého notáska už odvezem k pc doktůrkovi....
Andílka na polštářek už mám také hotového včera jsem si ho vypínala --jen se tu ještě mořím s obháčkováním povlaku nějak se mě to nelíbí a tak dnes ho vypářu a zkusím ještě jednou :o))))
Včera se tu u nás přehnala večer bouřka s příšerným vichrem.... :o( a já se bouřek tááák nějak poslední dobou bojím.....Na dnes je hlásí znovu tak snad dnes se nám to tu vyhne...









Přeju Vám krásné dny plné pohody,sluníčka a bez bouřek :o)

11 komentářů:

  1. Marti, zahradu máš nádhernou, snad se ti kroupy vyhnou, byla by to škoda...
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne fotky!!!krasna zahrada,radost pozerat!pekny večer andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Marti, na zahradě Ti to nádherně kvete. Jedna květina krásnější než druhá. A ta barevnost. Růže mám taky ráda. Z naší zahrádky mám nejraději popínavou šípkovou. Letos jsem z Kauflandu zachránila maličké zakrslé růžičky a všem se na záhoně ohromně daří.
    Bouřky jsou nepříjemné, ale některé jsou rozumné ;) a to pak stojím za oknem a sleduju blesky.
    Prímový den pod sluncem,
    J.=)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše milé komentáře :o)
Občas jsem ve skluzu trošku s odpovídáním ale čtu Vás všechny poctivě hned ♥