středa 29. května 2013

MALÁ PROCHÁZKA MAMINKY ZAHRÁDKOU :O)

Dnes od rána pršelo a pršelo.....
Odpoledne se jelo pro můj mobílek.Juchůůůů fotečky zachráněny a mám nahraný ten nejnovější softwer a jednou za čas je prý nutno ho aktualizovat....Byl to ale dlouhý den bez mobilního telefonu :o))))
K večeru když jsme se vrátili ---a  světe div se--vylezlo sluníčko a já se honem převlékla a mazala na zahrádku kde jsem se hrabala v hlíně až do 8 hodin a vůbec ale vůbec se mě opět nechtělo domů :o))) 
Byla jsem tak zabrána do práce že jsem zapoměla vyfotit si nějaká ta kvítka...
Minulý týden jsem ale byla na návštěvě u mé maminky a tam jsem běhala po její zarostlé zahrádce s fotoaparátem a tak nějaká ta kvítečka pro potěchu oka  přece jenom budou :o)))





 Justýnka musela vše pečlivě zkontrolovat :o))



Budu si přát aby i zítra bylo překrásně a já zase si užívala na zahrádce :o)
Mějte se krásně a prima. 
                                              Martina :o)

18 komentářů:

  1. Ahoj Marti, také jsem byla na zahradě a domů přišla až v osm. Využili jsme chvilky, kdy nepršelo a rozhodili seno. Manžel udělal velký stojan a tak jsme všechny nanosili a navršili do jedné obrovské hromady. Pak jsem "makala" doma a teprve nyní mám chvilku na internet. Stahuji ti fotografie z aparátu a ještě bych si ráda stáhla program na úpravu fotografií. Také tu hřmí a jenom čekám, kdy ta slibovaná bouřka začne. Snad bude všechno OK. ahoj a hezký zbytek týdne. Maminka má moc hezkou zahradu a ty zase pěkné fotky. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme včera využívali dne stejně :o) Zato dnes to vypadá že sluníčko nevyleze ani na chvilenku :o( Nám tu včera zahřmělo jen jednou a pak byl klid :o) Děkuju za pochvalu mamince vyřídím :o) I ty Zuzanko měj krásné dny...

      Vymazat
  2. Martinko krása a mám stejnou barvu orlíčku:-)Hezký večer!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo děkuju a mamince vyřídím :o)) Také mám na zahrádce orlíček ale ještě se nerozvinul tak ani nevím jaký je :o)I ty měj krásný den :o)

      Vymazat
  3. Nádherné fotky, Martinko. Taky se mi líbí ten orlíček a ta velká konvalinka (už zase nevím, jak se ta rostlina jmenuje...)
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Helenko---no to já právě také nevím--ale určitě se zeptám--stejně chci odnož vyškemrat ještě ji na zahrádce nemám :o)))

      Vymazat
  4. Pěkná kytičková zahrádka:-) Orlíček má pěknou barvu a ty tulipány jsou pěkně žíhané. Marti prosimtě nevíš jak se jmenuje ta bleděmodrá kytka? Mám jí taky a nevím:-)) Foliovník vypadá dobře, naši mají taky na zahradě takový podomácku vyrobený:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko mamince vyřídím :o) Jak se jmenuje nevím ale zjistím --- už mám u ní i jednu která se ji vysemenila mimo zamluvenou :o) Také mám na své zahrádce skleník i foliovník vyrobený podomácku zahrádka je na kopci a tam nám to stačí :o)

      Vymazat
  5. Beautiful flowers Martina! :)

    Krásné květiny // Piękne kwiaty :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Martí! :-)
    Naprosto ti (ale jen v dobrém) zahrádku závidím. :-) Jak já milovala chvíle, kdy jsem babičce pomáhala na její zahradě. :-) Také se mi pak nikdy nechtělo domů. ;-)

    Jéééé, ty tulipány jsou překrásné. :-)
    A Justýnka u skleníku také. :-) Moje teta má velikánskou zahradu a má jak skleník, tak fóliovník a vzpomínám si, že už jako malá jsem moc ráda chodila do toho skleníku - do fóliovníku ne, neb mi vždy přišlo, že tam není žádný kyslík. :-) (Ehm, jsou to jahody, že jo? :-D ).
    Martí, krásný den přeji. U nás je tma a zima a kouří se nám venku od pusy! :-)

    Tvé mamince to na zahradě kvete nádherně a mám dotaz, copak je to za rostlinku na poslední fotce? :-)
    A koukám, že má maminka jahůdku jak bíle kvetoucí, tak růžově kvetoucí. A to je potom na jahodách výrazně cítit rozdílné chutě a nebo mají stejnou chuť? Jen jinak barevně kvetou? Já totiž odjakživa znala jen bílé květy na jahodách a pak jsem je viděla na pár blogách i v růžové barvě. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé, koukám, že se mi věty trošičku přeházely!!!!! Ale Martí s těmi jahodami to mělo být na úplném konciiiiii!!!!!! :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šári děkuju moc za tak krásný komentář :o)
      Také jsem moc ráda že zahrádku mám -- nejradši bych se tam i zabydlela :o))) A máš pravdu ve foliáku když to praží tak já tam také nevydržím :o)
      Také tu dnes máme ošklivo a zase jen prší a prší :o(
      Šári ano je to jahůdka ale nevím jestli chutnají jinak to jsem se ji nezeptala ale myslím že je má od podzimu teprve--jednu sazeničku jsem od ní dostala tak pak dám vědět :o)
      C o je to za květinku nevím tu také na své zahrádce ještě nemám ale určitě ti to zjistím :o)
      Měj se krásně :o)

      Vymazat
  8. Marti moc krásné fotky!Nádherně vše kvete.Hezký večer.pa Věra

    OdpovědětVymazat
  9. Krásná zahrádka a pěkné fotky. pěkný víkend pa Jarka

    OdpovědětVymazat
  10. Marti, moc krásně vše mamince kvete - a Ty jsi super zdokumentovala! hezký víkend, pa Maru

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše milé komentáře :o)
Občas jsem ve skluzu trošku s odpovídáním ale čtu Vás všechny poctivě hned ♥