úterý 4. března 2014

♥♥ NOVÉ ZÁVĚSY ♥♥

Moc Vás zdravím po delší době ♥♥ 
Dali jsme se totiž do rekonstrukce kuchyně - v Ikee  vyhlásili výprodej kuchyní a protože my už o nové uvažujeme delší dobu - (jen jsme se nějak nemohli pořádně rozhoupat)  tak jsme se rozhodli že toho využijeme.
No řeknu Vám tam byl ale šílený mumraj....:o)))
 Ale protože si ji děláme sami tak to jde trošku pomaleji než kdyby nám nato vlítla firma.Dělá se po práci takže každičký den o kousek popolezem...Ale už se těším až bude hotovo protože ten bordel je příšerný :o(.
Po večerech háčkuju a tak něco malinko mám pak pro Vás na okouknutí :o).Jen musím ještě pak až bude čas vše dofotit.
Abych vložila aspon něco tak jsem vyštrachala co už ve fotáku mám :o))
Před rekonstrukcí jsem si ještě stihla nafotit nové závěsy...
 Tak asi zhruba před 3 týdny  jsem si nechala koupit v Ikee závěsy--vybírala jsem si je jen podle obrázku a nějak jsem se přehmátla a když jsem je pak  rozbalila zjistila jsem že jsou jakoby silonové čili průhledné.Nu což se dá dělat--pověsila jsem si je i tak protože ten náš obýváček už potřeboval trošku zesvětlit..A když pak starší syn přišel domů povídá co jsi tady udělala že je tu najednou tolik světla? :o))
Nějak ted koukám že mám každý květináč jiná ves :o))) Budu muset doladit ...
Zjistila jsem že mě na fotoaparátu při focení venku někdy asi ulpělo pár kapiček které tam zaschly a ted mě na fotečkách nechávají fleky :o(.Nemáte prosím nějakou dobrou radu čím to mám otřít abych si ho nezničila?







 A tady jak rekonstruujeme :o)
Vybourali jsme starou spíž která mě vůbec nevyhovovala ...
 Po strhání palubek na nás vykouklo tolik pavučin až mě mrazilo kolik pavouků které já vůbec nemusím - tam s náma bydlelo -- brrrrrrrr.....



 Plyn už je schovaný ve zdi--elektřina také předělaná --- vše zaštukováno--nanečisto vymalováno a dnes by se měli lepit obklady :o) ..HURÁÁÁÁ ♥♥
No a to je pro dnešek vše a já se zase brzy ozvu :o)
                                                                       ♥♥ Martina ♥♥





32 komentářů:

  1. Martinko držím palce ať rekonstrukce zdárně nabírá konec.Vím jaké to je,když se doma buduje:-) pevné nervy přeji:-) Ale bude to krása a uz se těším na fotečky.Pa Věra:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Věruško :o) už se také těším až bude hotovo ♥♥

      Vymazat
  2. Ahoj Martí! :-)
    Jůůůůů! Tak vy budete mít kuchyň u IKEi! No tak to se těším, až nám dáš do ní nahlédnout! IKEA je pro mne No.1! Mě se tam líbí snad všechno! :-)

    Závěsy jsi si pořídila krásné! :-) Moc se mi to na okně líbí a tvé květináče také! To nevadí, že jsou jiný - my také nemáme jeden jako druhý. Ale jsou krásně barevný a na tom okně je to takové veselé - pěkné! :-)

    Koukám koukám, co jste si naložili práce, ale zase Mrtí, až bude hotová, to bude radosti viď? :-)

    Měj se mooooc krásně a ahooooooooooooooooooooooooj!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Šári ♥♥ také Ikeu miluju a asi o víkendu tam zase jedeme.Budu dokupovat ještě nějaké doplnky a novou baterii k umyvadlu :o) Už se moc těším až bude hotovo :o)

      Vymazat
  3. Marti už se moc těším na novou kuchyň :-)) Já ji mám taky z Ikey :-)) Akorát jsem ji dávala do nově zrekonstruovaného domečku, tak to bylo jednodušší! Sice asi po měsíci, nějak mi na ní nezbylo :-( Tak ať se daří a těším se ♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni také se už moc těším už mám tady toho bordelu fakt dost :o(

      Vymazat
  4. Marti, závěsy jsou krásné. Přeji, aby rekonstrukce byla co nejdřív u konce.
    Už se moc těším,až nám ukážeš novou kuchyň.
    Máš to doma moc pěkné.
    Měj se prima.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥♥ Jani děkuju moc :o) už se také těším až se budu moci pochlubit--čekala jsem na novou tak dlouho ♥♥ i ty se měj krásně..

      Vymazat
  5. Marti v obchodech s elektronikou prodávají speciální hadříky.
    Pavučiny děsný, že? Taky jsme při rekonstrukci koukali:-)))) A nám se ty potvory ještě zabydlujou na verandě, to si sedneš na lavičku, zdvihneš hlavu a chechtá se ta potvora na tebe ... děsný:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥♥ jééé Ajko děkuju moc za radu hned jak pojedeme do města jdu po něm :o) Pavouci já nemám ráda ani trošku brrrr mám z nich strach :o))))

      Vymazat
  6. Ahoj Marti, moc tě zdravím, hlavně vydrž!!! Výsledek bude stát za to .)

    OdpovědětVymazat
  7. ♥♥ děkuju Ti moc.Já už se strašně těším až si to tam budu konečně moct zdobit :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Marti ten obývák se nádherně prosvětlil. Určitě změna na jedničku. A jak málo k tomu stačí. Nedávno jsem takhle vyměnila závěsy u maminy v obýváku a taky se celkově změnil celkový pocit z místnosti. :- A na Tvou novou kuchyň se moc těším. Před dětmi jsem se živila návrhy kuchyní a prodejem nábytku a tak moc ráda pozoruji jak se u někoho rodí nový interiér. Měj se moc a moc krásně a přeji pevné nervy při odklízení pavučin. Brrr. Z pavouků mi naskakuje husí kůže. A že mi jich taky vleze k nám do baráčku spousta. :-( Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Leni :) Tak to jsi měla krásné zaměstnání -- to by mě také moc bavilo :)

      Vymazat
  9. Marti,novou kuchyň Ti moc přeji....ale to co předchází.....zdá se někdy být nekonečným:-)....tak ať je brzy hotovo a můžeš se radovat:-)
    S pozdravem Jitka

    OdpovědětVymazat
  10. Marti, tobě přeji hlavně pevné nervy a hodně sil. Tyhle akce, to je hrůza, ale mysli na ten výsledek - už se těším na fotky!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  11. Martinko, držím palečky, ať je kuchyň brzy hotová a vy všichni to přežijete ve zdraví !!!! Už se moc těším na výsledek !!! Marki

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Martí, tak tě po dlouhé době zdravím:-)))...předělávání kuchyně znám moc dobře. Nám to trvalo tři měsíce....ale na nepořádek se brzo zapomene a pak si budeš užívat jen tu novou. Tak ať se daří. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni tedy 3 měsíce... my naštěstí máme pidi kuchyn tak už máme to nejhorší hotovo..ted už jen drobnůstky :)

      Vymazat
  13. Martinko, držím palce, rekonstrukce kuchyně určitě dobře dopadne a ty tam budeš královnou ve svém království. Závěsy se mi také moc líbí, určitě obyváček prosvětlily a to je dobře.
    Měj se hezky IVA

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Martinko,také jsem to zažila a vydržela!Jak to přejde budeš moc natěšená:-) Závěs Ti to krásně prosvětlil! Dája

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Marti, světlé závěsy určitě za jedna. :-) Ten čurbes ti nezávidím, ale vidina nové kuchyně... ;-) Pavouky taky nesnáším, fuj! Přeji hodně sil, pa. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Teď to je a bude dřina, ale uvidíš jakou potom budeš mít radost a budeš si užívat nové kuchyně. My loni dělali novou koupelnu, zácho a chodbu. Byla to dřina, ale stála za to. Jsem ráda, že jsme se do toho pustili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ♥♥ i Tobě Alenko moc děkuju :) Tedy to musíte mít doma ted krásné :)

      Vymazat

Děkuji Vám za Vaše milé komentáře :o)
Občas jsem ve skluzu trošku s odpovídáním ale čtu Vás všechny poctivě hned ♥