středa 14. listopadu 2012

ANDÍLCI :O)

Tak včera jsem tu měla Justýnku a ta odmítla jet domů a tak tu u mne zůstala až dodnes--před chvílí si ji odvezli a je tu ted šílené ticho.Jeto naše malá úžasná brebentilka .Tu svou papulenku nezavře a nezavře :o)))))
Parádně jsme si to spolu užily :o)
Šly jsme spolu odpoledne když se vychrupkala fotit a stihly jsme jen andílky.Justýnka chtěla pomáhat a skleněný andílek ji upadl na zem a tak se muselo jít uklízet střípky...štěstí???..... :o)
Andílci jsou malinkatí akorát tak na stromeček :o)


Lenča se zakoukala do mojich vánočních podhrnečků a tak večer konečně od pátku zasednu k telce s kamarádem háčkem a budem spolu kamarádsky šmodrchat :o))
Mějte se báječně a skvěle a užijte si krásný večer :o)
                                                                      Martina

14 komentářů:

  1. Marti, ty jsi snad na raketový pohon! Takové práce a s Justýnkou v zádech, to je prostě paráda! Pá, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Justýnka je hodná... ale Leni nejsem od pátka jsem na háček ještě nesáhla :o( lenoším....

      Vymazat
  2. Martinka ako pozerám ani ty si nezaháľala a tiež máš anjelikov, sranda, že moji sú podobní tvojím ale nie sú rovnakí :) Ja robím guľatejšie hlavičky a ty zase podlhovasté, každý podľa seba :) Sú krásni...Ďakujem za tvoj komentárik u mňa. Nellie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také dělám raději kulaté hlavičky ale tihle andílci jsou pidi a takhle vypadají líp :o) A děkuju :o)

      Vymazat
  3. Krásně to umíš Marti s háčkem.... bílý andílek je takový něžný....
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj na internetu jsem hledala něco jak si vydělat doma i kdyby to mělo bejt jen pár stovek. A ejhle narazila jsem na slušnou věc nainstalujete si lištu do pc a stačí trávit pár hodin denně na internetu a peníze se načítají samy. Přes lištu kterou si nainstalujete projde až 100 reklam za hodinu. Takže žádné klikání a podobné věci. Stačí být jen na internetu, vše je bez poplatků takže za zkoušku nic nedáte, zrušit se to dá vždycky :). A záleží jen ná Vás kolik si budete chtít vydělat, pokud trávíte hodně času doma stačí zapnout pc najet na libovolnou internetovou stránku a jít koukat na tv nebo vařit :D. Doporučuji zkuste to :) http://www.revolucnireklama.cz/index.php?ido2=6626

    OdpovědětVymazat
  5. Není nic krásnějšího, než brebentění vnoučat v naší blízkosti. Moc ráda vzpomínám na to, jak jsem hlídávala vnoučata. To už je ale dávno pryč. Vyrostla. A Tvoje vánoční andělíčkové nadělení? Je krásné! A cože to zase budeš motat? Já bych asi taky měla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježurko máš pravdu jsou to zlatíčka si to užívám úplně jinak než s vlastníma děma :o)))A moc děkuju :o)Slíbila jsem dceři podhrnečky vánoční ale zatím jsem na nic nesáhla ale dnes už začnu měla jsem ted nějaké netvořivé období :o(..... :o)

      Vymazat
  6. Marti to jsou opravdu krásní andělíčci.Jsi fakt šikulka.Radka

    OdpovědětVymazat
  7. Martinko, moc hezky se kamarádíš s háčkem - andílci jsou cukroví a spolu s vločkami - to bude veliká paráda! Hezký večer, Maru

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za Vaše milé komentáře :o)
Občas jsem ve skluzu trošku s odpovídáním ale čtu Vás všechny poctivě hned ♥